Zoals je waarschijnlijk al wel weet, probeer ik graag nieuwe dingen uit. Ik begin graag aan nieuwe breiprojecten omdat ik nieuwsgierig ben naar het resultaat. Eens dat ik begin door te krijgen hoe het resultaat er zal uitzien, heb ik minder zin om er aan verder te werken en begin ik liever aan iets nieuw.

Zo heb ik dat eigenlijk ook met garens. Ik test graag nieuwe garens uit. Ik koop dan veel verschillende bolletje van verschillende merken omdat ik zo benieuwd ben naar alles.

Ik wil al een hele tijd zoveel mogelijk met veganistische garens, gemaakt van planten, werken en deze wereld wordt steeds groter voor mij. Zoveel soorten garens dat er bestaan. Soms zijn ze wel uit hetzelfde materiaal gemaakt maar voelen ze toch weer heel anders aan en net daar ben ik telkens opnieuw zo benieuwd naar.

Ben jij ook iemand die graag nieuwe dingen uitprobeert of blijf je liever bij het oude vertrouwde?


3 reacties

Jasmien · 15/05/2019 op 08:03

Veganistische garens, ik benbenieuwd!

Johanna · 19/05/2019 op 21:25

Uitproberen blijft altijd leuk. Zelf vind ik het ook leuk om met verschillende garens te breien.

    Lize · 20/05/2019 op 08:15

    Dat vind ik ook. Het is zo leuk om te voelen hoe garens aanvoelen en of ze vlot breien of misschien wat stroever.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: