Stoomstraat 5, 3010 Leuven
+32473863970
info@madebylilo.be

Elke dag lezen

Handgemaakt met liefde

Elke dag lezen

Notities elke dag lezen

De 5de challenge van de perfect?-blogchallenge al weer! Miss Pixie daagde ons uit om elke dag 15 minuten te lezen. Om ons daar bij te helpen gaf ze ons een notitieblad waarop we elke dag konden noteren hoelang, hoeveel en welk boek we gelezen hebben.

Ik lees graag maar doe het niet zo veel meer. Dat vind ik best wel jammer maar ik brei nu ook graag, zelfs nog liever, en jammer genoeg vallen breien en lezen niet te combineren. Tenzij je naar een luisterboek zou luisteren terwijl je zit te breien maar aan de luisterboeken geraak ik voorlopig nog niet gewoon.

Ik had als doel gesteld om het boek waar ik al in bezig was, Wings van Aprilynne Pike, volledig uit te lezen week. Dit is niet gelukt. Zoals zo vaak had ik weer te veel verwacht van mezelf. Het is me ook niet gelukt om elke dag 15 minuten te lezen maar ik heb wel elke dag gelezen. Om eerlijk te zijn was het een dubbel gevoel: altijd mijn gsm met stopwatch meenemen als ik iets wou lezen want anders klopte het aantal pagina’s niet etc, weerhield mij er soms van om te lezen. Tegelijk vond ik het wel interessant om te zien dat ik gemiddeld 1 pagina per minuut lees. Ik ben een trage lezer. Dat weet ik al van voor deze challenge 😉 en natuurlijk moest ik nu ook nog de stopwatch aan en ook weer uit zetten.

Ik vond het in ieder geval een leuke uitdaging en ben blij dat ik die ben aangegaan.

De recensies van de boeken die ik gelezen heb kan je terugvinden op Lize’s boeken en je kan mij toevoegen op Goodreads.

9 reacties

 1. JasMien schreef:

  lezen is zo leuk, maar ik maak er ook te weinig tijd voor …

 2. SophietjeS schreef:

  Ik had geen idee dat je ook een boeken blog hebt. Ik ben je meteen gaan volgen op Bloglovin, want zo te zien houden we van hetzelfde soort boeken!

 3. sandravda schreef:

  Lezen is heel leuk, maar ook hier komt het er niet zo veel van

 4. gerhildemaakt schreef:

  Met een stopwatch lezen lijkt mij ook niet ideaal, maar wel goed om het bewust dagelijks te doen. Bij mij komt het er vaak niet van …

 5. minoesjka2 schreef:

  Leuke uitdaging, die je dus volbracht hebt!! Goed hoor,

 6. loesjezaakjes schreef:

  Ik wou net zeggen dat je best snel leest! Ik lees 20 pagina’s op 50 minuten 😀 Maar dat is wel als ik onderweg van ben naar mijn werk. Eigenlijk lees ik 24 minuten en dan nog eens een klein kwartiertje. Ik denk ook dat je op de trein en tram sneller afgeleid bent.

 7. fitmetlien schreef:

  Ik las dat je begonnen was met lopen :-D. Ik wacht vol spanning op je eerste looppost 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
29 − 2 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: