Elke dag lezen

Notities elke dag lezen

De 5de challenge van de perfect?-blogchallenge al weer! Miss Pixie daagde ons uit om elke dag 15 minuten te lezen. Om ons daar bij te helpen gaf ze ons een notitieblad waarop we elke dag konden noteren hoelang, hoeveel en welk boek we gelezen hebben.

Ik lees graag maar doe het niet zo veel meer. Dat vind ik best wel jammer maar ik brei nu ook graag, zelfs nog liever, en jammer genoeg vallen breien en lezen niet te combineren. Tenzij je naar een luisterboek zou luisteren terwijl je zit te breien maar aan de luisterboeken geraak ik voorlopig nog niet gewoon.

Ik had als doel gesteld om het boek waar ik al in bezig was, Wings van Aprilynne Pike, volledig uit te lezen week. Dit is niet gelukt. Zoals zo vaak had ik weer te veel verwacht van mezelf. Het is me ook niet gelukt om elke dag 15 minuten te lezen maar ik heb wel elke dag gelezen. Om eerlijk te zijn was het een dubbel gevoel: altijd mijn gsm met stopwatch meenemen als ik iets wou lezen want anders klopte het aantal pagina’s niet etc, weerhield mij er soms van om te lezen. Tegelijk vond ik het wel interessant om te zien dat ik gemiddeld 1 pagina per minuut lees. Ik ben een trage lezer. Dat weet ik al van voor deze challenge 😉 en natuurlijk moest ik nu ook nog de stopwatch aan en ook weer uit zetten.

Ik vond het in ieder geval een leuke uitdaging en ben blij dat ik die ben aangegaan.

De recensies van de boeken die ik gelezen heb kan je terugvinden op Lize’s boeken en je kan mij toevoegen op Goodreads.

9 gedachten over “Elke dag lezen

  1. Ik wou net zeggen dat je best snel leest! Ik lees 20 pagina’s op 50 minuten 😀 Maar dat is wel als ik onderweg van ben naar mijn werk. Eigenlijk lees ik 24 minuten en dan nog eens een klein kwartiertje. Ik denk ook dat je op de trein en tram sneller afgeleid bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
6 + 15 =