Stoomstraat 5, 3010 Leuven
+32473863970
info@madebylilo.be

Geen week zonder

Handgemaakt met liefde

Geen week zonder

challenge 4

Deze zomer organiseert Miss Pixie de perfect?-blogchallenge met elke week een andere uitdaging. Het Mini-Minsgame waarbij we spullen wegdeden, elke dag yoga waarbij ik de zonnegroet oefende en lastige klusjes en uitstelgedrag hebben we al achter de rug.

De voorbije week was het de “een week zonder …” Waar ben jij verslaafd aan? Of waar zou jij minder van willen eten, drinken? Probeer dat een week niet te doen.

Er zijn veel dingen waar ik zonder zou willen kunnen maar ik had al redelijk snel door dat dat niet zou lukken deze week. Ik heb 3 sollicitatiegesprekken gehad + 1 gesprek met interimkantoor en ik was voor de week begon al zo moe en had al van alles aan mijn hoofd dus iets extra kon er nu echt niet bij.

Ik wil al heel lang stoppen of toch minderen met cola zero/pepsi max drinken maar dat lijkt maar niet te lukken. Ooit is het mij voor 6 weken ofzo gelukt maar toen was ik weer moe en dronk ik nog altijd geen koffie (ik lust dat niet) en was cola het enige wat ik wel lekker vond en waar caffeïne in zit. Toen ik gestopt was voelde ik mij best wel goed dus ik weet dat ik dat opnieuw wil maar wanneer dat nog eens gaat lukken blijft de vraag.

8 reacties

 1. JasMien schreef:

  Niet alles kan lukken, dus trek je dat niet te fel aan.
  Benieuwd naar de volgende uitdaging!

 2. loesjezaakjes schreef:

  Zeker proberen! Ik zou persoonlijk opteren voor gewone cola ipv de chemische zoetstoffen.

 3. minoesjka2 schreef:

  Wat goed van je zeg, dat je voorgenomen hebt geen cola meer te kopen!! Sterkte ermee.
  Trouwens, je bent wel goed bezig zeg!! 3 Sollicitatiegesprekken!! Dat kost zeker heel erg veel energie en tijd. Hoop dat er snel één succesvol zal zijn.

 4. […] jullie je nog dat ik de blogpost ‘Geen week zonder‘ schreef? Toen schreef ik namelijk dat ik wou stoppen met cola zero/light te drinken maar dat […]

 5. Toch goed geslaagd, cola is zo slecht voor het glazuur van je tanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
8 ⁄ 4 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: