Ik ben niet goed in plannen. Meestal doe ik iets zo snel mogelijk, zo kan ik het niet vergeten te doen en moet ik er ook niet meer aan denken dat het nog moet gebeuren. Dat is gemakkelijk voor kleine(re) dingen. Als ik denk dat ik bepaalde taken toch uit het oog zal verliezen, noteer ik deze in mijn bullet journal.

Zo ben ik al langer dan een week aan het denken dat ik eigenlijk nog wel eens een blogpost moet schrijven want dat is al weer véél te lang geleden. Maar ik maakte er geen tijd voor en dus bleef het bij een onuitgevoerd idee.

Ik denk nog regelmatig “Ik zal dat breiproject eens even snel afwerken” maar dat onderschat ik altijd. Ik ben vaak veel langer aan een project bezig dan dat ik op voorhand denk. Een tijd geleden kwam ik de knitting planner tegen bij Priegelblog. Ik hoop dat deze planner mij kan helpen om mijn projecten sneller afgewerkt te krijgen en dus van 2019 een topjaar te maken.

Categorieën: Boeken

2 reacties

mia · 03/12/2018 op 21:39

Hoi Lize, dat ken ik je wil iets af krijgen binnen bepaalde tijd maar dat lukt dan niet dat heb ik ook vaak voor! met als resultaat dat ik wel een werkje of 4 onder handen heb, fijn dat je zo’n goed boek hebt gevonden ik wens je succes voor 2019 groetjes,
Mia, imit en loeka’tje

    Lize · 07/12/2018 op 07:42

    Ik heb geprobeerd om nu project per project af te werken, dan gaat het wel wat sneller vooruit maar toch niet altijd snel genoeg 😉 Ik denk dat ik momenteel met een 10-tal projecten bezig ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: