In 2019 besloten om volgend jaar nog eens samen met mijn zus op reis te gaan. We gingen eerder al samen naar Stockholm en Wenen maar dat is ondertussen al weer een paar jaar geleden.

We hadden veel ideeën van Glasgow tot Bern om dan uiteindelijk bij Marseille uit te komen. We hadden niet zoveel zin om met het vliegtuig te reizen dus zochten we iets dat goed bereikbaar is met de trein. Glasgow is goed bereikbaar maar in de omgeving kan je weinig doen zonder (eigen) auto. Bern is op zich ook goed bereikbaar maar dan zouden we 16 uur onderweg zijn voor een enkele rit.

In februari kregen we dan een aanbieding voor “Thalys Zon” en besloten we daarop in te gaan en deze zomer naar Marseille te gaan. Het was zenuwslopend om de tickets te bestellen maar dat is allemaal gelukt.

Toen kwam Corona… alles leek er goed uit te zien, het zag er naar uit dat we naar Marseille konden gaan. Er werd al gesproken dat de grenzen terug zouden mogen opengaan dus we hadden hoop. Bleven hopen. Tot we een dag of twee nadien een mail kregen dat Thalys Zon is afgeschaft voor het hele zomerseizoen 2020… Dat is balen!


4 reacties

minoesjka · 11/07/2020 op 13:37

Ja, dat is zeker balen zeg ……… hoop dat jullie je verblijfskosten ook kunnen terug krijgen.

    Lize · 12/07/2020 op 08:49

    We krijgen jammer genoeg geen geld terug 🙁 We hebben vouchers gekregen, zowel voor Thalys als het ‘hotel’, dus we moeten de reis volgend jaar maken.

Jonas Thys · 26/10/2020 op 14:46

Hopelijk kunnen we stel terug reizen! Moed niet verliezen! 😉

    Lize · 27/10/2020 op 07:11

    Dat hoop ik ook en ooit zal dat terug lukken, daar ben ik zeker van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: