Scheepjes Bamboo Soft assortiment 5x50g - 17 kleuren - 1st

Het tweede soort garen dat ik verkoop in de webshop is Scheepjes Bamboo Soft. Dit garen kan je vinden door op deze link te klikken.

Scheepjes Bamboo Soft: zacht en verfijnd, met een sensuele touch. Dit vegan-friendly garen is gemaakt van 50 % bamboe en 50 % katoen, wat zorgt voor soepel vallende en comfortabele, luchtige items. Scheepjes Bamboo Soft is verkrijgbaar in een zorgvuldig samengestelde selectie van 17 kleuren die geïnspireerd zijn op een pauwenthema. Het bamboegaren heeft een subtiel glansje, wat elk project een rijk gevoel geeft.

Bamboo Soft garens zijn voor prachtige zachte en lichtgewicht kledingitems. Het garen is ideaal voor kantachtige brei- en haakpatronen, filethaken en andere technieken. Ook voor home deco projecten die een luxe uitstraling vereisen is dit garen bij uitstek geschikt.

Waarom kiezen voor bamboe?
Bamboe heeft niet alleen een zachte en luxe touch, deze vezel heeft nog veel meer voordelen:
– het is één van de zachtste vezels, perfect als je een gevoelige huid hebt
– het zorgt voor een soepel vallende stof
– super absorberend, wat zorgt voor een fris gevoel dat langer duurt
– lichtgewicht maar duurzaam

Door bij de productie van Scheepjes Bamboo Soft gebruik te maken van een 100 % biologische afvalwaterzuivering wordt het gebruikte water op een veilige manier gerecycled en hergebruikt.

Bij het creëren en produceren van een veganistisch vriendelijk garen worden er geen dierlijke producten gebruikt. De kleurstoffen die worden gebruikt om het garen te kleuren zijn dan ook 100 % plantaardig. Hiermee is Scheepjes Bamboo Soft een garen van hoogwaardige kwaliteit dat dieren respecteert. Perfect voor alle bewuste handwerkers!

* 50 % bamboe/ 50 % katoen
* 50 gram = 150 meter
* Naalddikte: 3 – 3,5 mm
* Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 27 steken en 33 rijen

Categorieën: Webshop

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: