Ik had al veel goede dingen over dit boek gehoord en ben er daarom meer informatie over gaan opzoeken en het is zo interessant als het eruit ziet!

In het begin krijg je heel wat uitleg te verwerken zoals een beetje geschiedenis, het ontstaan en de populariteit van bepaalde onderwerpen. Het volgende hoofdstuk gaat over sokken breien die goed passen. Dat is een hoofdstuk voor mij 🙂 Ik vind het leuk om sokken te breien maar om die echt goed passend te maken, dat is niet gemakkelijk! Er wordt uitgelegd hoe je je voet best kan opmeten en er is ruimte voorzien om die getallen op te schrijven. Ook de ‘anatomie’ van een sok komt aanbod. Met een duidelijke tekening en de benamingen erbij wat het interessant maakt omdat je de Engelse termen dan ineens ook kent.

Alle soorten hielen en tenen en alles was dat daar tussen zit komt uitgebreid aanbod met veel en duidelijke foto’s.

Nadien volgen de patronen die allemaal duidelijk stap voor stap zijn uitgeschreven met foto’s en extra tips. Bij elk patroon staat er ook een tabel waar jij je eigen gegevens kan invullen en berekenen zodat je dat niet elke keer opnieuw moet doen.

Draag jij graag gebreide sokken?


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: