Het is al weer de 25ste van de maand dus tijd voor een Knitcrate review! Bij Knitcratekan je een abonnement afsluiten op een box met garen. Welke breier of haker droomt daar nu niet van? Je kan kiezen tussen o.a. sokken en sjaals. Ik deel hier maandelijks mijn review van de sock crate.

inhoud knitcrate

Ondertussen heb ik al verschillende ‘doosjes’ liggen die ik nog niet besproken heb dus moest ik eerst wat opruimen om te weten wat er vandaag aan bod kon komen 😉 Dit pakje kreeg ik al een paar maand geleden. Ik heb er toen wel even ingekeken omdat ik mijn nieuwsgierigheid niet kon bedwingen maar nu heb ik alles pas echt uitgepakt.

inhoud

Wat zit er nu in zo’n doos(je)?

  • In deze Knitcrate zat een wit met groen en zwarte streng sokkenwol van Mrs Crosby train case.
  • Een afbeelding van de sokken die je ermee kan maken.
  • Een flyer met wat algemene informatie
  • Vaak zit er ook een klein, extra cadeautje bij in de box. Deze keer is dat een bruisbal voor in bad maar die heeft al afgezien door de lange reis, denk ik.

Normaal gezien zit er ook een flyer bij met algemene informatie, kortingcodes en de URL waar je het patroon kan downloaden maar die kon ik niet meer vinden. Waarschijnlijk ergens gelegd toen ik het doosje voor het eerst open deed en nu weet ik niet meer waar.

Categorieën: KnitcrateReview

1 reactie

JasMien · 25/08/2017 op 16:31

wat een mooie sokken, ik ben benieuwd naar het resultaat !!
zelf ben ik weer begonnen met mijn last dance on the beach deken, hopelijk geraakt die deze winter af 🙂
prettig weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: