2016 was een jaar met veel ups en grote downs maar ik één ding weet ik zeker: ik ben zo blij dat ik op 01/08/16 officieel gestart ben met Made by Lilo.

Ik wou al zolang beginnen maar durfde niet. De stap was te groot. Zou het niet te moeilijk zijn? Zou ik niet te veel hooi op mijn vork nemen? Hoe gaat het allemaal verlopen? Dat laatste kan ik niet voorspellen maar wat komt, dat komt. Ik zie dan wel en ga er op voorhand niet over piekeren.

In oktober heb ik een Made by Lilo-dipje gehad en vroeg ik me af of het wel allemaal de moeite waard was maar ik heb er niets mee te verliezen dus waarom zou ik er dan mee stoppen?!

Ik begon met deze blog, breidde die uit en stelde een heus schema op en paste hier en daar dingen aan waarvan ik vond dat ze beter konden.
Ondertussen blijven de ideeën in mijn hoofd maar groeien en wil ik zoveel meer doen maar er is nog niets concreet. Ik geef het de tijd en de ruimte om te groeien en na te denken over hoe ik het echt zie. alle-projecten

Volgens Ravelry werkte ik 8 projecten af maar dat zijn dan de patronen die ik  daar kon terugvinden want ik had nog niet door dat jezelf ook projecten kan toevoegen.
Ik volgde te veel lessen waarin ik leerde
– handschoenen te breien
– de techniek van patchwork en faire isle breien onder de knie kreeg
– wat slip stitch is en wat je daarmee kan maken
– haken of toch de steken opfriste

Ik ging ook op uitstap naar het Fries museum breien in Leeuwarden (toen niets over geschreven), de breidagen in Zwolle en de garendokter in Kortrijk.

Mijn ‘grootste’ voornemen voor het nieuwe jaar is om volgens mijn gevoel te werken en meer te doen waar ik zin in heb. Ik heb me voorlopig niet ingeschreven voor nieuwe lessen in de hoop dat ik een deel van mijn voorraad weggewerkt krijg en dat geeft me een goed gevoel.

Wat brengt 2017 voor jou?

Categorieën: Jaaroverzicht

2 reacties

cqhaken · 01/01/2017 op 09:51

Gelukkig nieuwjaar! Dat 2017 je mag brengen wat je zoekt!

minoesjka2 · 01/01/2017 op 15:39

Jij ook de beste wensen voor 2017 en wat goed dat je je voorgenomen hebt om dit jaar je gevoel te volgen ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: