Als ik zo terug denk aan het voorbije jaar, heb ik vooral veel nagedacht en weinig echt gedaan. Wat het concept, mijn bijberoep, Made by Lilo betreft dan toch. Natuurlijk blijf ik wel breien want ik kan gewoon niet zonder! Maar ik heb niet veel gekocht of andere speciale dingen gedaan. De specials en nieuwigheden houd ik voor in 2018 😉

In 2016 twijfelde ik nog om met mijn bijberoep te beginnen en nu wil ik niets anders meer en blijven de ideeën komen en de projecten groeien. Zonder concreet te zijn weliswaar, maar dat komt nog, daar ben ik ondertussen van overtuigd!

Breiprojecten 2017

Volgens Ravelry werkte ik het voorbije jaar 11 projecten af en ben ik nog aan een 9-tal projecten bezig. Conclusie: ik werk niet graag dingen af 😉 Dat klopt wel want ik leer zo graag nieuwe dingen dat ik liever met iets nieuws begin dan eerst iets anders af te werken.
Ik volgde nog wel breilessen maar minder dan daarvoor, om financiële redenen en door tijdsgebrek. Het goede nieuws is dat ik ondertussen wel al redelijk wat kan.
Ik moet de Hermina shawl testbreien en breide samen met heel wat andere mensen de starting point mysterywrap van Joji Locatelli.
Ik organiseerde het vrijgezellenweekend van mijn beste vriendin en zette haar in de bloemetjes en zorgde ervoor dat iedereen zag dat zij de bruid was met een bloemenketting en sjerp.

Als alles goed verloopt is dit de laatste blogpost op madebylilo.org maar maak je geen zorgen! Ik breng jullie snel op de hoogte waar en hoe jullie mij dan wel kunnen volgen. Zoals in het vorige bericht beloofd, blijf ik bloggen.

Categorieën: Jaaroverzicht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: