hier blog ik

Hier blog ik!

Dit is mijn bureau met een groot computerscherm en aan de linkerkant een rek met verschillende leggers. Vanonder staat een deel van mijn wolvoorraad, daarboven allerlei patronen en mijn printer, nog eentje hoger al mijn boeken over haken en breien en enkele andere ‘wetenschappelijke’ boeken en op het bovenste schap een foto van opa en mij en een (thee)servies van bij oma en opa.

Aan de rechterkant staat een klein kastje op wielen waar ik van alles in maar ook op leg. Ik ben met een grote lente opruim waardoor het grootste deel er al beter uit ziet maar er is nog veel werk aan de winkel.


1 reactie

minoesjka2 · 16/03/2017 op 12:18

Een lekker hoekje lijkt mij om even achter je computer te werken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: