Zal ik je eens iets verklappen? Ik wilde helemaal geen ondernemer worden en zie mezelf ook nog altijd niet als ondernemer.
Ik brei al lang graag en kon al die sjaals die ik maakte toch niet allemaal zelf houden en dragen? Dus ging ik die sjaals verkopen. Ik kreeg regelmatig complimenten over de kleurkeuzes die ik maakte en de leuke modellen en zo ben ik ook op bestelling beginnen breien.
Ik doe dit allemaal omdat ik het graag doe. De webshop heb ik onder andere gestart omdat ik je graag wil laten kennismaken met plantaardige garens en hun meerwaarde. Het vloeit dus allemaal voort uit een passie waardoor het voor mij niet aanvoelt als ondernemen.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: