uit 40 dagen bloggen?
Dat ik liever blog wanneer ik er zin in heb dan een strak schema op te stellen waar ik mij aan moet houden. Dit heeft natuurlijk voor- en nadelen want het zou, om eerlijk te zijn, veel gemakkelijker zijn als ik een reeks blogposts ineens kan inplannen en dus niet elke keer opnieuw aan de computer moet gaan zitten.

uit “single tasken”?
Tot een dik jaar of een kleine 2 jaar geleden was ik aan heel veel projecten tegelijk aan het breien omdat ik van afwisseling houd en het dan niet snel begint te vervelen. Sinds  een hele tijd ondertussen, probeer ik 1 project af te werken en dan pas aan het volgende project verder te werken of er een nieuw te starten. Het blijft een uitdaging maar ik heb wel geleerd dat je beter kan plannen wanneer dat het project waar je mee bezig bent, klaar gaat zijn en daardoor heb je ook wat minder stress.

uit het breien zelf?
Haast en spoed is zelden goed. Dat wist ik eigenlijk wel al maar soms vergeet ik dat eens 😉 Het heeft echt geen zin om nog snel snel een rij te breien om dan de volgende ochtend te ontdekken dat je die rij moet uithalen om dan opnieuw te breien.

Categorieën: 40 dagen bloggen

3 reacties

Annemarie · 28/04/2019 op 09:31

Dat was een leerzaam project zo te lezen 🙂 Ik ben redelijk georganiseerd aangelegd maar herken wel wat je schrijft over meerdere projecten. Op dit moment heb ik ook te veel tegelijk onder handen. Qua bloggen, dat zou ik inderdaad ook veel beter kunnen organiseren maar ik geniet echt van het moment dat ik de flow voel en dat ik schrijf omdat ik daar op dat moment zin in heb! En over dat haast en spoed… Haha! Zo herkenbaar…

    Lize · 28/04/2019 op 18:35

    Bedankt voor je reactie. Ik heb deze keer inderdaad wel redelijk veel geleerd uit mijn deelname uit 40 dagen bloggen maar ook uit andere projecten zoals je kan lezen.

Johanna · 29/04/2019 op 07:33

Ja 1 ding op de pennen dat heb ik ook altijd, tussendoor borduur ik nog weleens voor afwisseling. Haasten is nooit goed want dan gaat het juist fout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: