Ik houd mijn ideeën bij in een schriftje maar merk dat ik het de laatste tijd minder gebruik. Ik noteer eigenlijk te weinig in verband met mijn bijberoep en zou daar graag wat verandering in brengen.

De dingen die ik ooit zou willen maken, bewaar ik via Pinterest en Ravelry. De bestellingen die geplaatst worden werk ik één voor één af. Dat lijkt tot nu toe vrij goed te lukken maar ergens hoop ik dat dat niet altijd zo zal zijn en dat ik dus meer bestellingen krijg. Als ik een projectpagina maak op Ravelry zet ik er ook altijd bij voor wie ik het maak.

Ik heb een speciale agenda gekocht om mijn breiprojecten te plannen maar jammer genoeg kan ik daar niet zo goed mee werken en begrijp ik niet hoe ik die moet invullen zodat het kan helpen om mijn doelen te bereiken.

Maar ik sta in het najaar weer een aantal keren op marktjes en zou daarvoor nog wat ideeën moeten bedenken en dingen moeten maken. Soms flitst er iets door mijn hoofd maar dan vergeet ik het weer op te schrijven.

Welke tool of welk hulpmiddel gebruik jij om je ideeën en je werk(planning) te organiseren?


4 reacties

fieke · 14/04/2019 op 11:24

Ik gebruik een ‘bullet journal’, met sommige elementen uit het systeem, en andere dingen naar mijn hand gezet. In één boekje heb ik dus een soort agenda, heel wat lijstjes (die bij jou vb. breiprojecten zouden kunnen zijn), mijn blogplanner, … Het heeft even geduurd voor ik een systeem vond dat voor mij werkte, maar nu staat alles dus in één boekje en heb ik niet meer zo veel rondslingerende blaadjes…

  Lize · 15/04/2019 op 07:00

  Ik heb ook een bullet journal, een soort basisversie, maar blijf het moeilijk vinden om mijn bijberoep etc daar in te integreren. Misschien moet ik het gewoon nog wat meer proberen 🙂

   fieke · 15/04/2019 op 19:27

   Ik heb lang twee boekjes gehad: één voor privé en één voor mijn blog. Nu vind ik het toch handiger dat beide in één boekje staan 🙂

    Lize · 17/04/2019 op 08:15

    Dat begrijp ik. Ik denk dat ik gewoon nog een goede manier moet vinden om van die 2 boekjes 1 te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: