Ik ben Lize Lorent een creatieve dertiger, vooral bezig met wol en breipriemen en af en toe met haaknaalden. Kessel-Lo is mijn thuisbasis. Ik apprecieer lokale aspecten, maar heb een wereldwijde mindset.

Wereldverzachter.

Ik wil iets maken en op de juiste manier raken. Ik ontwerp handgemaakt kleurrijk breiwerk om de wereld mooier en zachter te maken.

Wereldverbeteraar.

Ik vind dat het “steek houdt” om bij te dragen aan een beter milieu door zelfgebreide tassen mee te nemen naar de winkel. Ik kies bewust voor mijn omgeving en vermijd plastic zo veel mogelijk.

Ik eet regelmatig vegetarisch en kies mijn werk vaak in de filosofie van veganisme door sjaals te ontwerpen van garen dat gemaakt is van bamboe, katoen of linnen als alternatief voor dierenvacht.
Plantaardige garens geven veel minder kans op huidirritaties in plaats van de chemisch geproduceerde synthetische vezels.

Ik spin met wol en goede doelen een (rode) draad om de wereld te verbinden en verbeteren.
Van mij mag de samenleving samen breien tot een gevarieerd bont geheel.
Mijn hart staat open voor mensen die anders zijn en ik wil zo Leuven en omgeving mee veranderen.

  •  Ik doe vrijwilligerswerk bij “Buren Zonder Grenzen” door erkende vluchtelingen te helpen met Nederlands spreken en hen wegwijs te maken in de stad.
  • Ik ga regelmatig oppassen bij een jongen met het syndroom van Down.
  • Iedereen moet de kans krijgen om creatief te zijn. Ik help bij de spelotheek door het speelgoed in te schrijven dat wordt uitgeleend door kinderen en volwassenen met een beperking.

Ondernemende bezige bij.

Mijn opleiding in medisch secretariaat, office management en administratie aan de KH Leuven evenals mijn professionele ervaringen in dit verlengde bleken een nuttige basis bij de uitbouw van een eigen onderneming in bijberoep, Made by Lilo.

Tekst geschreven door Leona van (B)right2Write 

 


2 reacties

minoesjka2 · 13/03/2019 op 17:22

Zo, dat is te lezen dat het door een professioneel copywriting bureau is geschreven …… mijn complimenten.
Zoiets zoek ik voor mijn op te zetten praktijk ook, en besef me dat ik het nooit zo mooi zou kunnen omschrijven ……. maar dat kost toch een kapitaal??

    Lize · 13/03/2019 op 19:42

    Omdat ik Leona via via ken heeft ze voor mij een speciale prijs gemaakt maar het kost inderdaad wel (veel) geld. Maar als je geld investeert, haal je het er normaal gezien ook wel terug uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: