Het is al weer een hele tijd geleden dat ik nog eens liet zien waar ik mee bezig ben. Ik probeer nu project per project af te werken en niet zoals daarvoor met 10 dingen tegelijk bezig te zijn. Het is soms even doorbijten om iets afgewerkt te krijgen maar ik ben dan altijd zo blij als het klaar is! Het nadeel hieraan is dat ik niet veel foto’s heb om te delen…

  1. Zygnema top

Deze top ben ik aan het testbreien. Heel leuk om te breien maar de deadline is al woensdag dus ik ga me heel hard moeten haasten om de top op tijd af te krijgen. Je breit eigenlijk van boven naar beneden: eerst het kantpatroon, dan heel veel rijen tricotsteek en op het einde nog 6 rijen rechts zodat je nog een leuk randje krijgt.

2. Wafelsokken

Mama haar vriend heeft 3 paar sokken besteld. Ik ben al aan de sok begonnen maar momenteel zijn er andere projecten die voorrang krijgen. Dit paar sokken brei ik in het wafelpatroon: een heel eenvoudig patroon maar zo leuk om te breien!

3. Het beddengoed van tante Zoet

Tussendoor brei ik ijverig verder aan het beddengoed van tante Zoet. Ik heb nog géén volledig rij gebreid maar ben er nu al van overtuigd dat het een prachtig deken zal worden. Ik wil er graag vaker aan verder werken maar ik ben met andere dingen bezig en op de meeste blokken uit dit deken moet ik mij toch wel erg hard concentreren.


2 reacties

Johanna · 02/04/2019 op 14:38

Wat een leuke boord aan de top en de deken zal vast ook mooi worden.

    Lize · 02/04/2019 op 18:32

    Ik vind het ook een leuke boord maar je moet er wel goed je aandacht bijhouden tijdens het breien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: