Al weer een hele tijd geleden dat ik hier iets postte. Later meer hierover, denk ik. Ik heb ondertussen een 3-tal projecten afgewerkt maar hieronder krijg je alvast een paar foto’s van waar ik mee ben bezig geweest of nog mee bezig ben.

Als ik er zo over nadenk en de foto’s nog eens bekijk, ben ik eigenlijk vooral bezig geweest met patronen te testbreien. Dat wil zeggen dat iemand een patroon heeft geschreven en vraagt aan een paar mensen omdat patroon te breien voordat het definitief gepubliceerd wordt.

  1. Sokken

Ik ben nog altijd bezig met een paar sokken dat een hele tijd geleden besteld werd. Eén sok is ondertussen afgewerkt. Ik merk dat ik toch niet zo graag sokken brei en ben aan het twijfelen of ik dat ga blijven doen op bestelling. Sjaals mogen altijd besteld worden. De tweede sok moet natuurlijk sowieso nog afgewerkt worden.

2. Read between the lines

Ik probeer voor de zoveelste keer project per project af te werken in de plaats van met 10 projecten tegelijk bezig te zijn. Dat lijkt te werken want dingen geraken sneller afgewerkt. Heel af en toe werk ik tussendoor aan deze sjaal maar erg vaak komt het er niet van.

3. Blütenblätter

De eerste van de twee sjaals die ik mocht testbreien voor Esther van starfiberstudio. Ondertussen afgewerkt dus later volgt daar een uitgebreidere post over.

4. Punkte

Ook de tweede sjaal naar het patroon van starfiberstudio is ondertussen afgewerkt. Ik ben er zo trots op! Er volgt zeker nog een afzonderlijke blogpost over.

5. Diplodocus

Ook voor Alita van atelier Aolt mocht ik een sjaal testbreien. Deze sjaal breide zo vlot en snel dat ik deze vanavond al kon afwerken.

Categorieën: WIP

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: