Het is hoogtijd dat ik jullie nog eens een update geef van de projecten waar ik zoal mee bezig ben! Al vind ik het met de korte en donkere dagen wel veel moeilijker om foto’s te trekken en komt het er dan ook vaak niet van.

Er werd een bestelling geplaatst voor een Joji mysterywrap in wolvrij garen. Daar ben ik druk mee bezig en wil ik graag zo snel mogelijk verder afwerken. Meer over deze bijzondere sjaal lees je als hij klaar is.

Via Chefwol las ik, dat er wasdoekjes gebreid en gehaakt worden voor het goede doel. Storm of Life is een organisatie die zich inzet voor weeskinderen in Kenia. Zij organiseren een eindejaarsactie om nog iets extra te doen voor de kinderen en dat kon ik natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan! Ik heb nog veel mooie katoen van Debbie Bliss liggen en wist toch niet direct wat er van te maken. Ideaal voor dit project, zo bleek.

Voor de rest ben ik nog bezig met de projecten waar ik een paar maand geleden ook al mee bezig was 😉 Jammer genoeg heb ik hiervan ondertussen geen foto’s meer getrokken.

Categorieën: WIP

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: