Als ik er zo achteraf op terug kijk vond ik mei een rommelige maand: aan van alles begonnen, een aantal dingen terug afgetrokken, een paar kleine dingetjes afgewerkt maar toch nog aan te veel bezig. Zoiets dus, kort samengevat.

 1. Meebreideken

  Ik probeerde mijn achterstand wat weg te werken maar wat ik eigenlijk al wist werd nog eens bevestigd: haast en spoed is zelden goed! Ik breide de blokken wel maar het patroon staat een aantal kaar aan de verkeerde kant dus dat wordt uittrekken.

  Blok 9 (donker grijs) “traliewerk”
  Blok 10 (beige) “viva”
  Blok 11 (licht blauw) “vlaggetjes”

2. 32-driehoekige sjaal

Ik begon ook aan deze mooie, lange sjaal. Ik had nog nooit met Lang Sol dégradé gewerkt maar ik vind het zo een leuk garen dat ik er ineens ook een kleinere versie van maakte.
De sjaal in rode tinten is de grote versie, die in oranje-gele tinten de kleine.

3. MKAL Starting point

Vol enthousiasme begon ik aan deze nieuwe mystery knit a long. Ik zou er aan beginnen en van het begin bij blijven zodat ik mooi op schema zat. Dromen mag zeker hé? Het is me dus niet gelukt om op schema te blijven.

4. Möbiussjaal

Möbiussjaal

Met spijt in mijn hart heb ik deze sjaal terug helemaal afgetrokken om opnieuw te kunnen beginnen maar zeg nu zelf, een veel te grote sjaal met gaatjes in. Dat is toch ook geen zicht hé?

Categorieën: WIP

2 reacties

Atelier Rosan · 01/06/2017 op 09:39

Toch mooie werkjes hoor Lize! Ik ben jaloers op jouw meebreideken!

  Lize · 01/06/2017 op 09:40

  Hoe zit het met jouw deken? Ben jij er ook nog aan bezig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: