Op Instagram voor @dol.op.wol mij “What are you doing now?” Omdat ik al lang niet meer had laten weten waar ik mee bezig ben, dacht ik, ik schrijf er ineens een blogpost over.

  1. Blütenblätter

Ik ben een patroon aan het testbreien van Star fiber studio. Zij schreef voor het eerst een patroon en met een aantal mensen breien we dit om te zien of er geen fouten instaan. Ik vind het een heel mooi patroon en ik ben zo benieuwd naar het resultaat dat ik deze omslagdoek zo snel als mogelijk probeer af te werken.

2. Sokken

M. vroeg een tijd geleden of ik het zag zitten om een paar sokken voor haar man te breien. Natuurlijk zie ik dat zitten! Als jij genoeg geduld hebt, doe ik dat met veel plezier voor jou. Ze wou graag sokken in muisgrijs dus daar heb ik voor gezorgd. Ik heb er tot nu toe nog maar 1 foto van genomen maar de eerste sok is ondertussen bijna klaar.

3. Read between the lines

Een tijd geleden bracht Scheepjes een mooi patroon uit. Ik had het al verschillende keren zien voorbijkomen op Instagram en wou die ook graag gaan maken. Bij toeval bleek dat er een les schaduwbreien werd gegeven in ‘t Wolwinkeltje en dat dat over deze sjaal ging. Het is een mooi en leuk patroon om te breien. Ik zou er graag aan verder doen maar eerst moeten er andere dingen afgewerkt worden.

4. Very British

Ik begon aan deze leuke muts met klepje maar ben nog niet veel verder geraakt dan de eerste 5 toeren. Dat komt er van als je met veel te veel tegelijk bezig bent.

Categorieën: BreienWIP

1 reactie

Johanna · 05/07/2018 op 07:35

Mooie breiwerken heb je op de naalden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: