Ik heb een beetje moed gevonden om er terug in te vliegen! Ik heb terug zin om te schrijven en hoop dat jullie weer met veel plezier komen lezen 🙂 Bedankt voor jullie lieve reacties trouwens.

  1. Meebreideken:

Links: blok “celletjes”. Heel leuk om te breien maar jammer dat het zo scheef trekt maar leerkracht heeft beloofd dat dat goed komt.
Rechts: blok “ladders”.
Ik loop nog een paar blokken achter op schema maar doe mijn best om de achterstand in te halen.

2. Möbiussjaal:

Möbiussjaal

Deze sjaal maak ik om de techniek van het continentaal breien onder de knie te krijgen. Bij continentaal breien moet je de draad niet telkens naar achter doen waardoor je sneller kan breien en dat komt wel van pas bij deze sjaal!

3. Aviator babyhat & babyscarf

Aviator hat & scarf

Vorige donderdag ging ik op geboortebezoek bij mijn vroeger buurmeisje. Voor haar dochtertje breide ik een sjaal en muts. Het meisje is nu 15 dagen jong zodat ik iets maakte voor volgende winter (6-9 maand).
Dit heb ik ondertussen afgewerkt en schrijf ik later een aparte blogpost over.

4. Gadebillede

Hier ben ik ook nog steeds aan bezig maar het gaat traag, zo traag… Hopelijk vind ik ooit de moed om hier mee verder te doen.

Categorieën: WIP

1 reactie

Hilde · 06/05/2017 op 10:25

Oh zelfgemaakte cadeautjes zijn zo mooi! Dan geef je ook een stukje van jezelf cadeau. Blij dat je terug aan het schrijven bent, blijf zeker jezelf hierin volgen is de goede raad die ik jou kan geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: