Ik probeer nog steeds om project per project af te werken maar dat wilt niet altijd even goed lukken. Soms wint mijn nieuwsgierigheid het van mijn doorzettingsvermogen. Daarom laat ik graag weten waar ik mee bezig ben. Ik wil het jullie ook graag laten zien maar merk dat ik de laatste tijd niet zo heel veel foto’s getrokken heb.

 1. SVALBARD

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Ik deelde dit patroon een hele tijd geleden op Facebook met de mededeling erbij dat ik deze sjaal graag eens wou maken. C. vroeg dan of ik dat ook op bestelling wou doen en natuurlijk wil ik dat 🙂 Een Duits patroon begrijpen is in het begin niet zo gemakkelijk maar het werd gelukkig al snel duidelijk en helemaal leuk dat het zo verslavend is om te breien.

2. Katia Ombré

Afbeelding kan het volgende bevatten: hoed

Ik maakte een sjaal met 6 bolletjes van Katia Ombré. 6 kleine bolletjes van 85 gram, dacht ik op voorhand, maar het was veel meer breien dan ik dacht! Ik dacht deze sjaal eerst mee op te sturen met mijn fibreshare pakje, waarover later meer, en heb er daarom geen foto’s van getrokken maar hield de sjaal uiteindelijk dan toch voor mezelf.

Afbeelding kan het volgende bevatten: zittende mensen, tafel en schoenen

3. Camping flamingo

Op 14 oktober, 18 november en 9 december heb ik een standje op Camping flamingo. Dit is een marktje waar ofwel tweedehands spullen ofwel zelfgemaakte spullen verkocht worden. Ik probeerde dit een jaar en half geleden ook al eens maar dat was geen succes, omdat ik niet goed voorbereid was en omdat sjaals nu éénmaal niet goed verkopen in de zomer. Ik merk dat ik er nu echt wel zenuwachtig voor ben omdat ik het zo goed wil doen. Ik heb zelf gemerkt dat ik beter kan breien en mijn producten mooier afwerk dus dat ziet goed maar een goede verkoopster zal ik nooit worden, vrees ik.

Heb jij al eens op een marktje gestaan? Heb je tips?

Categorieën: WIP

4 reacties

Johanna · 02/10/2018 op 16:55

Mooie projekten. Die sjaal ziet er mooi uit wel inderdaad lastig om in een andere taal te lezen. Google translate is dan wel handig.
Ik heb nog nooit op een markt gestaan, het lijkt me leuk maar zou niet durven.

  Lize · 03/10/2018 op 22:13

  Google translate kan helpen maar bij deze sjaal hielp het mij eerlijk gezegd niet echt.
  Op de markt staan vind ik dus ook best wel spannend maar ik zie wel hoe het loopt.

minoesjka · 14/10/2018 op 16:42

Vandaag hoop ik dat je een fijne dag gehad hebt op de markt, dat mensen jou sjaals mooi vonden en je ze allemaal verkocht hebt 🙂

  Lize · 15/10/2018 op 13:02

  Ik had een fijne dag en ik heb heel veel complimenten gekregen over mijn mooie sjaals maar ik heb jammer genoeg niets verkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: