Stoomstraat 5, 3010 Leuven
+32473863970
info@madebylilo.be

WIP december 2016

Handgemaakt met liefde

WIP december 2016

Ook november ging weer veel te snel naar mijn zin. Ik hoop dan altijd van alles afgewerkt te krijgen maar dat lukt meestal niet. Ik heb in november ook maar weinig foto’s genomen van mijn work in progress.

  1. Ghita en ginger

De sjaal, ghita, is ondertussen volledig gebreid en geblokt. Ik moet hem nog aan elkaar naaien, een rand aan breien en franjes maken.
De eerste 5 toeren voor de mittens, ginger, zijn ondertussen ook gebreid.

2. Gadebillede

Ondertussen de tweede les gehad met betrekking tot dit vest. Slip stitch is een nieuwe techniek voor mij, leuk om te doen maar moet me toch wel goed concentreren.

3. Ajourbreien

Met de blokken voor het ajourbreien begin ik ondertussen wat achter te lopen maar hoop die achterstand binnenkort weg te kunnen werken.

4. Korte vest

Maandag 28/11 en maandag 5/12 volg ik een workshop bij Veritas en omdat ik nog nooit iets “trui-achtig” heb gemaakt wou ik dat graag leren. Ik weet dus waar ik aan moet breien deze week! Het wordt gelukkig met naalden nummer 10 gebreid dus dat gaat vlot vooruit.

5. Sokken

Ik heb deze maand vooral mijn best gedaan om mijn bestelling van 4 paar sokken afgewerkt te krijgen en dat is gisteren ook gelukt 🙂 Toch iets dat ik kan doorstrepen op mijn to do lijst 🙂

4 reacties

  1. Breien geeft mij veel rust. Hier zie je in de wachtkamers bij fisio en ta darts breiwerk liggen waar iedereen aan mag breien.

  2. De andere tekst was bedoeld voor de breitherapie. Je bent goed bezig. Mooie sokken met al die kleurtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
58 ⁄ 29 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: