Op 1 augustus 2016 gaf ik mezelf een verjaardagscadeau: ik werd zelfstandige in bijberoep.
Ik had zoveel gebreide sjaals liggen en kon die toch niet allemaal zelf houden? Wat zou ik daarmee moeten doen? Verkopen leek mij toen de beste oplossing. Om te mogen verkopen moest ik zelfstandige in bijberoep worden.
Ondertussen kreeg ik af en toe de vraag om iets op bestelling te breien. Leuk natuurlijk maar wel altijd veel meer werk dan ik dacht.
Door veel met garen en wol bezig te zijn, ontdekte ik dat er zoiets als plantaardige of veganistische garens bestaat. Ik had daar nog niet over nagedacht maar als vegetariër sprak mij dit wel aan en daardoor ben ik er meer informatie over gaan zoeken.
Achteraf gezien heb ik dat toen allemaal nog al impulsief gedaan en was het dus zeker nog niet het ideale moment. Wat ik geleerd heb is dat jij als mens kan groeien en je onderneming dus ook.
Ga jij voor je dromen en maak je ze waar?

1 reactie

minoesjka · 04/09/2020 op 16:14

Ja zeker, sinds april ben ik ook zelfstandig ondernemer als coach/counselor, dat is altijd al mijn droom geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: