Ik had gepland om vandaag een bericht te posten over het haak- en breifestival maar ik ben niet meegegaan naar Arnemuiden. Ik had er zin in en keek er erg naar uit maar de weken daarvoor waren zo druk dat ik zaterdag veel nood had aan rust en geen zin had om om 6u30 op te staan en uren aan een stuk op de bus te zitten.

Ik koos er dus voor om thuis te blijven en voor mezelf te zorgen door uit te slapen, dingen te doen die moesten gebeuren maar ook niet te veel en vooral om tijd te maken om gewoon rustig te zitten breien. Ook al vind ik het jammer dat ik er niet bij was, het deed deugd om nog eens rustig thuis te zijn.

Hopelijk krijg ik volgend jaar nog eens een kans en lukt het mij dan wel om mee te gaan.

Hoe zorg jij voor jezelf?


4 reacties

Jasmien · 04/06/2019 op 12:28

Het is inderdaad belangrijk om ad en toe eens aan jezelf te denken en aan de rem te trekken. Ik probeer er ook meer werk van te maken.
En natuurlijk krijg jij volgend jaar een herkansing!! Uitstel is geen afstel, toch?

    Lize · 06/06/2019 op 06:41

    De mensen die het festival organiseren zijn al wat ouder dus hoop dat ze het nog zien zitten om het festival volgend jaar nog eens te organiseren.

Hilde · 18/06/2019 op 19:03

Het is goed dat je naar die signalen hebt geluisterd Lize. Zelfzorg uit zich bij mij ook in rust. In het neen durven zeggen als m’n lichaam dat vraagt. Daarna ben ik dan weer blij dat ik daarnaar geluisterd heb. Ik leg mezelf dan ook extra in de watten en schreef er eens iets over op m’n blog (titel: Wat ik doe om rust te vinden). Alle beetjes helpen. 🤗

    Lize · 19/06/2019 op 05:52

    Bedankt voor je reactie Hilde, ik ga jouw blogpost eens opzoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: