De trees is zo een makkelijk en eenvoudig patroon van Puk Vossen maar je toch makkelijk mee kan variëren: dunne of dikke wol, tricotsteek, ajour, met kraaltjes en noem maar op. Het patroon kan je gratis downloaden op Ravelry.

Bijna een jaar geleden haalde ik mijn eerste zomertrees van de naalden. Die ik maakte met mijn lievelingsgaren: Zauberball van Schoppel Wolle, mooi overlopend van beige naar oranje en roze. Je kan dan ook nog eens zelf kiezen hoelang je de trees maakt: relatief kort zoals de mijne zodat je een “kokersjaal” hebt of lekker lang zodat je hem eigenlijk dubbel kan dragen.

Zomertrees_medium2

Ik zou deze trees graag nog eens opnieuw maken maar dan met dikker garen voor in de winter. Ooit zal dat er wel van komen maar nu heb ik nog méér dan genoeg andere projecten om mij mee “bezig te houden”.


1 reactie

Hilde · 15/04/2017 op 20:24

Een vriendin van me, die ook erg graag breit, hoor ik regelmatig praten over een trees. Ik heb weer wat bijgeleerd, tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: